GSK in actie voor Save the Children

GSK is een internationaal healthcare bedrijf met een missie: wij willen mensen in staat stellen een actiever leven te leiden, zich beter te voelen en langer te leven. We leveren innovaties die waardevol zijn voor de maatschappij.

In 2013 vormden GSK en Save the Children een baanbrekend partnership waarin het wereldwijde bereik en de ervaring van Save the Children werd gecombineerd met GSK's innovatie, middelen en expertise. De samenwerking richt zich op het terugdringen van voorkombare kindersterfte onder de vijf jaar. Het doel van het partnership is het redden van één miljoen kinderlevens.

Tot nu toe hebben we meer dan 2,6 miljoen kinderen bereikt. Meer dan 97.600 kinderen onder de vijf zijn volledig geïmmuniseerd, meer dan 290.000 kinderen zijn gevaccineerd tegen mazelen of polio, meer dan 187.800 kinderen zijn behandeld voor diarree, malaria of longontsteking, en meer dan een miljoen kinderen zijn gescreend op ondervoeding.

 

 

 

PROD JAN 2018 NL/OTH/005/018

Lees meer Lees minder

Haal met je actie zoveel mogelijk geld op of steun een actie! Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen. 

Start je actie
5
29/12/2020
19:47

Daniël

Bekijk alle

Ieder kind heeft het recht op een gelukkige jeugd. Daarom zet Save the Children alles op alles om het leven van kinderen - en daarmee de toekomst van onze samenleving - te verbeteren. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geeft Save the Children kinderen een gezonde start, de kans om te leren en bescherming tegen onrecht. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.